Η εταιρία

Η εταιρία INOXWEB Εργοστασιακός Εξοπλισμός Καταστημάτων

ιδρύθηκε και λειτουργεί από τα τέλη του 2017 διαγράφοντας μια ανοδική πορεία στην διάθεση εξοπλισμού μαζικής εστίασης: ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ - ΙΝΟΧ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΜΕ CORIAN - ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΨΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ - ΨΥΓΕΙΑ ΤΟΙΧΟΥ - ΨΥΧΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΓΩΝΙΑ

Η γκάμα των προϊόντων απευθύνεται σε ως επί το πλείστον σε καινούργιο εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία, πλοία, καφετέριες, Μπαρ, Ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, ψησταριές, σνακ μπαρ, κτλ. Η γκάμα των προϊόντων αποτελείται από ανοξείδωτα επαγγελματικά ψυγεία-καταψύκτες, βιτρίνες ψυχόμενες, ανοξείδωτες κατασκευές σειρές SNACK και ανοξείδωτες κατασκευές όπως ανοξείδωτα ερμάρια, μπαιν μαρί, ανοξείδωτες ντουλάπες, ανοξείδωτες λάντζες , ράφια επιτραπέζια-επιτοίχιες ανοξείδωτες ποτηριέρες και ερμάρια, ανοξείδωτα τραπέζια, ανοξείδωτους πάγκους εργασίας, ανοξείδωτα καπέλα εξαερισμού - χοάνες , ανοξείδωτα συστήματα, κ.α.

Επιπλέον η εταιρεία εμπορεύεται μεγάλη γκάμα μηχανημάτων εστίασης όπως φούρνους, κρεπιέρες, τοστιέρες, φριτέζες, παγομηχανές, πλυντήρια κτλ.

Όλα τα προϊόντα ΙΝΟΞ της παραγωγής μας κατασκευάζονται και σε ειδικές διαστάσεις. Όλες οι ανοξείδωτες ειδικές κατασκευές υλοποιούνται με τεχνικές προδιαγραφές των τυποποιημένων κατασκευών. Η Εταιρία μας συμμετέχει στα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα, προσπαθώντας να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις του κλάδου τη μαζικής εστίασης σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο.

Η λειτουργία της εταιρείας μας μέσω του Internet, σας προσφέρει χαμηλότερο κόστος αγοράς, ελάχιστες περιττές δαπάνες & εξοικονόμηση χρόνου. Εντός κι εκτός Ελλάδος.

5000
Διαθέσιμα Προϊόντα
95%
Ικανοποιημένοι Πελάτες
4.8
Βαθμολογία Google

Στο κατάστημα μας

Πολλά φίλτρα αναζήτησης

Σκεπτόμενοι την εύκολη πλοήγηση στο site, έχουμε δημιουργήσει πολλαπλά φίλτρα για τις διάφορες κατηγορίες προϊόντων. Μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνετε αλλά και να περιηγηθείτε στα πάνω από 5000 προϊόντα, βλέποντας τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Δωρεάν παράδοση εντός Θεσσαλονίκης

Για περιοχές εκτός της Θεσσαλονίκης η παράδοση γίνεται με αξιόπιστες συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες, σε περίπτωση που δεν έχετε κάποια δική σας.

Εξαιρετικό Service

Οι συνεργάτες μας είναι για εμάς οι καλύτεροι επαγγελματίες του χώρου, γι'αυτό και εγγυόμαστε για τα προϊόντα μας το καλύτερο service.

Αξιολογήσεις