Τρόποι Αποστολής

Παράδοση εντός Θεσσαλονίκης

Όλες οι παραδόσεις των προϊόντων, εφόσον η έδρα του πελάτη βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, γίνονται δωρεάν με δικό μας μέσο.

 

Αποστολή με Μεταφορική Εταιρία

Για αποστολές εκτός νομού Θεσσαλονίκης, ο πελάτης μπορεί να μας υποδείξει το πρακτορείο της επιλογής του. Αν δεν έχει, τότε τα προϊόντα αποστέλλονται με το δικό μας συνεργαζόμενο πρακτορείο.

Το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη εκτός αν υπάρχει άλλη συνεννόηση. Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με την μεταφορική εταιρία και τον τόπο παράδοσης. Για απομακρυσμένες περιοχές ίσως υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις. Όλες οι μεταφορικές εταιρίες παραδίδουν επί πεζοδρομίου.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη και της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Με την άφιξη των προϊόντων και πριν υπογράψετε για την παραλαβή τους, ελέγξτε ότι τα προϊόντα σας είναι σε άριστη κατάσταση. Από την στιγμή που υπογράφετε, η μεταφορική εταιρία δεν έχει πια ευθύνη για την κατάσταση των προϊόντων που σας παρέδωσε.

 

Αποστολή με courier

Για μικρότερου όγκου και βάρους εμπορεύματα παραδίδουμε και μέσω εταιρίας ACS Courier, όπου τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η ευθύνη της μεταφοράς των προϊόντων είναι αποκλειστικά του πελάτη.

 

Παραλαβή από την έκθεσή μας

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από την έκθεσή μας με δικό σας μέσο και κατόπιν συνεννόησης.

 

Παραγγελίες εξωτερικού

Για παραγγελίες του εξωτερικού, η παράδοση γίνεται μόνο μέσω μεταφορικής Εταιρίας Εξωτερικού. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη και προπληρώνονται από εσάς στην μεταφορική που θα επιλέξετε.